Ko je reseller?

Reseller je član našeg tima koji ima pristup administratorskom panelu, gde može kreirati linije (pretplate) za svoje korisnike. U bukvalnom prevodu na naš jezik, reč Reseller znači prepodavac, dakle preprodavac naše usluge.

 

Šta je administratorski panel?

Administratorski panel je web portal gde se reselleri mogu svojim korisničkim imenom i lozinkom prijaviti i kreirati, uređivati, brisati korisničke pretplate za razne uređaje.

 

Koje prednosti donosi Reseller račun kod nas?

Prva i najbitnija prednost je zarada. Reseller naše pretplate dobija po distributivnoj ceni, a cenu po kojoj će tu pretplatu preprodati određuje sam. Zarada može biti velika, što, naravno, najviše zavisi od samog Resellera i njegovih marketinških sposobnosti, odnosno broja korisnika koji će imati.

 

Kako funkcioniše Reseller sistem?

Reseller sistem se zasniva na Kreditima (Credits). Da bi reseller kreirao ili produžio jednu pretplatu za mesec dana, potreban mu je 1 kredit. Taj 1 kredit će se automatski skinuti sa njegovog računa u administratorskom panelu. Reseller kredite kupuje direktno od nas, odnosno mi ih dopunjujemo na njegov račun.

 

Da li postoje neki određeni uslovi kako bi neko bio naš Reseller?

Da, postoje. Da bi neko postao naš Reseller, u startu mora kupiti 20 kredita, koje će naravno moći da iskoristi  za kreiranje pretplata za svoje korisnike.

 

ZA CENE I OSTALE INFORMACIJE, JAVITE NAM SE NA [email protected]